Stichting Koerdische Rode Halve Maan - Nederland

Oproep voor dringende hulp aan Yezidi’s en Christinen in Shengal (Sinjar) Regio!
De leefomstandigheden van de Yezidi’s en Christenen zijn zeer zorgwekkend en onmenselijk. Wij verzoeken uw financiële hulp voor deze vluchtelingen!

Meer dan 300 000 mensen van de stad en de dorpen in de omgeving, zijn op de vlucht geslagen. Tienduizenden zijn naar Duhok, Zaxo (Zakho) en Hewlêr (Erbil, de hoofdstad van Iraaks Koerdistan) getrokken. Men spreekt van meer dan 150 000 vluchtelingen die naar de bergen van Shengal gevlucht zijn. Vooral deze groep verkeert in zeer gevaarlijke omstandigheden. Geen eten, geen water en geen bescherming. Men spreekt nu al van de kindersterfte veroorzaakt door honger, dorst en angst.

Help mee en Doneer svp!
Elk cent telt! Al is het maar €1,-
U kunt uw donatie overmaken op de volgende rekeningnummer: Ten name van Stichting Koerdische Rode Halve Maan- Nederland Rekeningnummer: NL80INGB0007460693Yezidi

Yardimlariniz icin tesekkurler.